Wie we zijn

IMG_1900

IMG_1155 Vincent en Heather hebben elkaarin 1976 ontmoet in Finland; een typisch voorbeeld van vakantieliefde die stand houdt!

Heather komt oorspronkelijk uit Engeland, waar ze ook haar artsen-opleiding gedaan heeft. Vincent is een geboren en getogen Leidenaar en heeft meer dan 35 jaar gewerkt in het basisonderwijs. We hebben 2 kinderen en 6 kleinkinderen.

Sinds 1992 zijn we lid van de Levend Evangelie Gemeente (LEG) in Aalsmeerderbrug, waarvan enkele jaren als oudsten en heel wat langer als huisgroepleiders. In ’97/’98 zijn we een jaar in Engeland geweest, waar we studenten op Kingdomfaith Bible College waren.

Vanuit de Engelse contacten hebben we samen een aantal boeken van Colin Urquhart vertaald, waarvan de reeks “Mijn geliefde kind”, “Mijn geliefde zoon” en “Mijn geliefde” het meest bekend is. Meer daarover? Klik hier

In de afgelopen 20 jaar hebben we ruime ervaring opgedaan als cursusleiders, o.a. huwelijksvoorbereiding en Destiny by Design. Met  de cursus “Alle hens aan dek” willen we mensen helpen Gods bestemming in Zijn Koninkrijk te vinden.

logo-ahad

%d bloggers liken dit: